Kerekes Istvánt nevezte ki magyarországi vezetőjévé a Goodman

2016. november 15.

Új vezetőt nevezett ki magyarországi cégének élére a Goodman Csoport. A saját tulajdonú ipari ingatlanok fejlesztése és kezelése terén vezető globális vállalat hazai tevékenységét a jövőben Kerekes István irányítja. A kereskedelmiingatlan-piacon számottevő tapasztalattal bíró szakember a Goodman kiemelt gyáli, üllői és kecskeméti projektjeinek menedzselésén felül a Csoport magyarországi portfóliójának bővítésén dolgozik majd.

„Magyarország a Goodman fontos közép-kelet-európai piaca, amely jelentős növekedési potenciált rejt.” – mondta Błażej Ciesielczak, a Goodman közép-kelet-európai regionális igazgatója. „Arra törekszünk, hogy István irányításával tovább bővítsük logisztikai portfóliónkat az országban.”

Kerekes István csaknem 15 évnyi szakmai tapasztalatot szerzett a kereskedelmi ingatlanok piacán, 2011 óta az RICS tagja. Közgazdász végzettsége mellett Master of Science in Real Estate diplomát szerzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Nottingham Trent University képzésén, valamint MBA fokozatot a CEU Business Schoolban.

A Goodman jelenlegi magyarországi portfólióját több mint 100 ezer négyzetméternyi logisztikai ingatlan alkotja. A három helyszínen, Gyálon, Üllőn és Kecskeméten található létesítmények mellett a cég jelenleg további 22 ezer négyzetméternyi ingatlan közeljövőben történő átadásán dolgozik.

Tomasz Arent
Marketingmenedzser, Közép-Kelet-Európa