Jaroslaw Czechowicz a Goodman közép-kelet-európai portfóliógazdálkodási igazgatója

2014. október 17.

Jaroslaw Czechowicz személyében új közép-kelet-európai portfóliógazdálkodási igazgatót nevezett ki a Goodman, a saját tulajdonú logisztikai létesítmények fejlesztésére és üzemeltetésére szakosodott vezető ingatlancsoport. Czechowicz révén tovább erősödik a Goodman ingatlankezelői csapata, amely kulcsszerepet tölt be a cég e kiemelt tevékenységében és a régióbeli növekedési stratégiában.

A szakember több mint hét évnyi tapasztalatot szerzett a Prologisnál, legutóbb ingatlangazdálkodási vezetőként dolgozott Lengyelországban. Új pozíciójában, a KKE régió portfóliógazdálkodási igazgatójaként a Goodman több mint 750 ezer négyzetméternyi logisztikai létesítményét felügyeli majd Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában. Czechowicz felel azért, hogy a Goodman régióbeli ingatlanjait a legmagasabb színvonalon üzemeltessék, és az ügyfelek a Csoportra jellemző kimagasló szolgáltatásban és támogatásban részesüljenek. A Goodman ingatlankezelői csapata nagyban hozzájárult a 96 százalékos kihasználtsági és a magas ügyfélmegtartási mutató eléréséhez.

„A Goodman számára Közép- és Kelet-Európa a növekedés szempontjából fontos régió, különösen Lengyelország, ahol rövidesen megduplázzuk portfóliónkat az előző pénzügyi évhez képest” – fejtette ki Błażej Ciesielczak, a Goodman regionális igazgatója. „Ingatlanállományunk bővülésével szükségessé vált, hogy egy erős és tapasztalt vezető irányítsa műszaki és üzemeltetési szakemberekből álló csapatunkat, amely különösen fontos szerepet játszik majd vállalatunk térségbeli növekedésének fenntartásában.”

Czechowich egyebek mellett Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb logisztikai központjáért felel majd, amelyet egyik multinacionális ügyfele, az Amazon számára fejlesztett a Goodman Wroclawban. Az új vezető a nagy nemzetközi cégek mellett a régió számos további logisztikai létesítményében tevékenykedő, közepes méretű helyi és európai vállalkozásokkal kiépített kapcsolatok erősítésére koncentrál majd.

Az integrált ingatlancsoportként működő Goodman Csoport saját tulajdonú logisztikai és üzleti létesítményeket fejleszt és üzemeltet Európában, Nagy-Britanniában, az ázsiai-csendes-óceáni térségben, Észak-Amerikában és Brazíliában. A Csoport befektetései között ipari ingatlanok, raktárak és elosztóközpontok szerepelnek.

Összesen 18,4 milliárd euró értékű eszközállományával és a kezelésében lévő 430 ingatlannal a Goodman az Ausztrál Tőzsdén jegyzett legnagyobb ipari ingatlancsoport és világszerte az egyik legjelentősebb tőzsdei alapkezelő. Széles körű piaci tapasztalata és elkötelezett helyi szakértő csapatai révén megbízható befektetési lehetőségeket teremt, és valamennyi ügyfél egyedi igényeinek megfelelő ingatlanokat fejleszt.

Több mint 1000 fős csapatával, 16 országban működő 33 irodájával a Goodman globális szinten képes megfelelni ügyfelei bővülő vagy fejlődő tevékenységéből fakadó igényeinek. Európában a Goodman Németországban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Svédországban és Nagy-Britanniában van jelen.

További információért kérjük, látogasson el a www.goodman.com/hu oldalra.