Új igazgatót nevezett ki a Goodman a KKE régió élére

2014. február 11.

Błażej Ciesielczakot nevezték ki a Goodman közép- és kelet-európai regionális igazgatói posztjára. A szakember eddig a Csoport lengyelországi tevékenységét irányította, mostantól pedig a csehországi, szlovákiai és magyarországi piacokért is felel.

Błażej Ciesielczak regionális igazgatói kinevezése kapcsán Philippe Van der Beken, a Csoport európai ügyvezető igazgatója elmondta: „Lengyelországban igen gyors ütemben növekszik a Goodman. Az elkövetkezendő két hónapban több mint 240 ezer négyzetméternyi fejlesztésen dolgozunk majd, és szívesen alapozunk itteni sikereinkre Közép- és Kelet-Európa más részein is. Meggyőződésünk, hogy Błażej a legalkalmasabb vezető arra, hogy megvalósítsa a régióbeli növekedési elképzeléseinket.”

A Goodman tulajdonában és kezelésében lévő lengyelországi létesítmények összterülete meghaladja a 375 ezer négyzetmétert. Ezeken felül a Csoport stratégiai elhelyezkedésű fejlesztési telkekkel is rendelkezik, amelyeken további mintegy 1,3 millió négyzetméternyi raktár épülhet. A Goodman fejlesztései iránt erős a kereslet, a rendelkezésére álló földterületeknek köszönhetően pedig valamennyi potenciális ügyfél egyedi igényeit is képes kielégíteni.

Új pozíciója kapcsán Błażej Ciesielczak elmondta: „Megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan régió irányítását bízták rám, amely a Goodman európai tevékenységének szerves részét képezi. Örömmel állok a lengyel, cseh, szlovák és magyar kollégákkal való közös munka elé, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek és tovább bővítsük kelet- és közép-európai portfóliónkat. Az elmúlt évek dinamikus fejlődése a kontinens ezen részén jó előjel a jövőre nézve.”

Błażej Ciesielczak 12 évnyi, széles körű tapasztalattal rendelkezik az ingatlanszektorban. Hat éve csatlakozott a Goodman Csoporthoz Lengyelországért felelős igazgatóként.

A Błażej Ciesielczakkal készült, a Goodman lengyelországi üzleti tevékenységéről szóló interjú megtekintéséhez kattintson ide.

Az integrált ingatlancsoportként működő Goodman Group saját tulajdonú ipari és üzleti létesítményeket fejleszt és üzemeltet Európában, az Egyesült Királyságban, az ázsiai-csendes-óceáni térségben, Észak-Amerikában és Brazíliában. A Csoport befektetései között üzleti és irodaparkok, ipari negyedek, raktárépületek és elosztóközpontok szerepelnek.

Összesen 16,7 milliárd euró értékű eszközállományával és a kezelésében lévő több mint 400 ingatlannal a Goodman az Ausztrál Tőzsde legnagyobb jegyzett ipari ingatlancsoportja és világszerte az egyik legjelentősebb tőzsdén jegyzett alapkezelő. Széles körű piaci tapasztalata és elkötelezett helyi szakértő csapatai révén megbízható befektetési lehetőségeket teremt, és valamennyi ügyfél egyedi igényeinek megfelelő ingatlanokat fejleszt.

Több mint 1000 fős csapatával, valamint 18 országban működő 36 irodájával a Goodman globális szinten képes megfelelni ügyfelei bővülő tevékenységéből fakadó igényeinek. Európában a Goodman Németországban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és az Egyesült Királyságban rendelkezik irodákkal.

További információért kérjük, látogasson el a www.goodman.com oldalra